nova temporada de llicències FEEC 2022

nova temporada de llicències FEEC 2022

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) presenta l’inici de la nova temporada de llicències federatives 2022. Ho fa com és habitual amb l’estrena oficial de la nova imatge de la FEEC per aquest 2022.

La FEEC comença a partir d’aquest divendres la nova temporada de llicències per al 2022, aprovades a l’Assemblea General Extraordinària, celebrada a la Sénia el passat dissabte 28 de novembre. La llicència federativa per al 2022 començarà a ser vàlida a partir de l’1 de gener, encara que s’hagi expedit abans. A partir d’aquest 10 de desembre es podran començar a tramitar les noves llicències per al 2022.

Novetats llicències

La llicència federativa torna a arribar amb novetats aquest any. Una de les importants és que després de diferents anys de mantenir el preu congelat aquest 2022 la llicència federativa com a conseqüència de l’augment important que es preveu per a l’IPC i l’IPS (índex de preus sanitaris) patirà una lleugera pujada del 5% del seu preu en algunes modalitats pel que fa només a la part de l’assegurança.

El president de la FEEC, Jordi Merino, ha explicat que s’està treballant intensament amb l’empresa encarregada de les assegurances per a poder aquest 2022 presentar una modalitat de llicència per a joves d’entre 18 i 25 anys. De moment aquesta llicència encara no ha estat aprovada i s’espera poder anunciar durant el primer quatrimestre del 2022, tot i que Merino no ha pogut assegurar que es pugui tirar endavant aquest mateix any.

L’assegurança de la FEEC però segueix presentant millores i per aquest 2022 s’inclouen noves cobertures per als federats. Així aquest 2022 queden incloses:

 • Les rutes o itineraris de muntanya equipats amb cordes.
 • L’escalada en cascades de gel.
 • La mossegada d’animals en el medi natural.
 • El servei d’assistència telefònica psicològica als familiars en cas de traspàs.
 • Els accidents soferts pels federats en activitats de protecció del medi ambient lligades al medi natural, com ara neteja de la naturalesa, recollida de deixalles i escombraries amb l’exclusió d’ús de qualsevol mena de maquinària, a càrrec de la FEEC o de qualsevol dels seus clubs, entitats i federats.
 • Els accidents soferts pels federats en els treballs de millora, senyalització i neteja de camins, senders, vies ferrades, accessos a refugis, amb l’exclusió d’ús de qualsevol mena de maquinària, a càrrec de la FEEC o de qualsevol dels seus clubs, entitats i federats.
 • Els accidents soferts pels federats en els rocòdroms, boulders i tirolines mòbils.
 • Els accidents soferts pels federats en els cursos esportius i de formació organitzats per la FEEC a través de l’ECAM o per qualsevol dels seus clubs i entitats.
 • L’ampliació del capital de repatriació de cossos, Espanya: 6.000€ i estranger a 12.000€.
 • La travessa en BTT del Camí de Sant Jaume, combinant la ruta entre vies urbanes menors i camins rurals.

Clica d’amunt del carnet per saber els preus i prestacions de les diferents opcions per federar-te, aquests 2022. L’opció anual té unes prestacions tant en cas d’accident com de responsabilitat civil molt per damunt de les temporals.

 

 

Consolidació i aposta per l’esport femení

Aquest 2022 començarà amb nous bons registres pel que fa referència al número de federats i federades de la FEEC. Per cinquè any consecutiu la FEEC ha tornat a superar els 40.000 federats anuals i tanca aquesta temporada 2021 amb 42.311 federats dels quals 15.610 són dones federades i es consolida com a tercera federació esportiva a Catalunya i la segona en número de dones federades.

Tres dones federades són les protagonistes de la nova imatge de la FEEC per aquest 2022. La campiona olímpica d’esquí de muntanya, Maria Costa, la subcampiona d’Europa d’Escalada Esportiva, Aida Torres i l’actriu Sílvia Bel, posen la veu al tret de sortida d’aquesta temporada.

A més a més la il·lustradora, Anna Mongay, ha estat l’encarregada de dissenyar aquesta temporada les noves llicències federatives.

La tasca realitzada des de les entitats excursionistes, l’augment de gent que realitza activitats de muntanya i la millora en el servei que es dona des de la mateixa federació han estat factors claus per poder mantenir aquest creixement exponencial en els darrers anys.

Tot i la pandèmia que ha marcat una clara línia descendent aquests últims mesos la confiança dels federats i federades de la FEEC s’ha mantingut intacte i ha servit per marcar aquest nou rècord en el número de federats de la federació.

 

 

Estacions d’esquí

 • Forfet Temporada Esquí de Muntanya FGC :

112 euros pels federats i federades de la FEEC.
Els federats que vulguin gaudir d’aquest descompte hauran d’introduir el codi 22_FM.FEEC

Compra el forfet 

La compra d’aquest forfet s’ha de fer a través de les plataformes de compra digital de les estacions de FGC i s’ha de recollir en persona a la taquilla assignada. Prèvia presentació del carnet federatiu vigent en format físic o digital i el DNI.

 • Forfet d’un sol dia s’aplicarà un 20% de descompte en compra online:
 • Vallter: FEEC_FDIA21/22VA
 • Espot: FEEC_FDIA21/22EP
 • Portainé: FEEC_FDIA21/22PA
 • La Molina: FEEC_FDIA21/22LM
 • Boí Taüll: FEEC_FDIA21/22B
 • Vall de Núria (cremallera+ forfet): FEEC_FDIA21/22VN

La compra d’aquest forfet s’ha de fer a través de les plataformes de compra digital de les estacions de FGC i s’ha de recollir en persona a la taquilla assignada. Prèvia presentació del carnet federatiu vigent en format físic o digital i el DNI.

Estacions d’esquí

Descompte del 15% directament a la taquilla de l’estació presentant la vostra targeta de federat de l’any en curs.

Per compres a través d’internet:

Identificador (Identifiant) : FEEDC
Contrasenya (Mot de passe) : FEEDC2022

Descompte als federats a les estacions d’esquí de Sant-Lary, Font-Romeu i Cambre d’Aze:

 • 15% de descompte en els forfets per a adults, reduïts (nen, estudiant i sènior) i família d’1 a 6 dies consecutius fora del període de vacances escolars nacionals.
 • 10% de descompte en els forfets per a adults, reduïts i família d’1 a 6 dies consecutius durant el període de vacances escolars nacionals.
 • 40% de descompte en els forfets d’1 a 6 dies consecutius durant l’esquí de primavera

Esports d’aventura: Descens de barrancs i engorjats

 • 15 % de descompte en el lloguer de material de barrancs.
 • 15 % de descompte del preu dels cursos de formació de descencs de barrancs de Barrankisme.com

Són molts els descomptes i amb moltes opcions diferents des de la fisioteràpia fins tendes especialitzades, càmpings, hostaleria, heu de mirar amb paciència la pàgina web de la FEEC:

Avantatges federats

 

Sense Comentaris

Respondre