RODACAMINS 2019

RODACAMINS 2019

El ‘Rodacamins’ és la nova proposta de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya per la bicicleta de muntanya. Es tracta de la creació d’un calendari anual d’excursions en bicicleta, a partir dels itineraris que proposin les entitats que hi vulguin participar.

Es pretén, al llarg d’un any natural, fer sortides per tot el territori, organitzades cada una d’elles per una entitat diferent amb la col·laboració de la FEEC. L’entitat organitzadora, a partir del seu coneixement del territori que li és proper, podrà proposar una o diferents rutes.

Amb la idea de fer un calendari similar al que ja es fa amb les caminades de resistència o nòrdica i amb les raquetes de neu, es reconeixerà aquells participants que completin un percentatge de les excursions proposades, per tal d’afavorir-ne la participació.

Entre els objectius d’aquesta nova proposta hi ha la de potenciar la participació dels excursionistes en les activitats organitzades per les entitats. Valorem, tot i que queda a criteri de cada entitat organitzadora, la possibilitat d’organitzar rutes familiars per acostar els més petits al nostre món.

Com sempre, com en totes les activitats organitzades per les entitats excursionistes, aprofitem l’activitat per difondre els nostres valors, com són l’esforç, la solidaritat i el respecte per l’entorn. Comptem que aquesta proposta pot acostar gent diversa poc habitual dels centres excursionistes, fet que podem aprofitar per exposar les diferents activitats i potenciar la vida dels clubs.

La nostra entitat, el Centre Excursionista Tarragona va interessar-se per aquesta activitat i ha estat la primera entitat excursionista arreu de Catalunya en realitzar una de les sortides del calendari del RODACAMINS-2019.

https://drive.google.com/file/d/1ltLv7mMhf1VDrKiN9JrC33ned4slywVq

Una preciosa excursió, que varen proposen els nostres amics de  Club Ciclista Bike Ghost Riders Tarragona entitat de la nostra ciutat dedicada al ciclisme molt especialment a la BTT, i amb la que col.laborem des de la seva creació. Es tractava d’un recorregut per la vessant Est de la Serra de Montsant, dins de la comarca del Priorat. Corriols, molta muntanya i racons preciosos.

Sortida i arribada des d’el Refugi Montsant d’Albarca, el nostre refugi al que invitem conegueu totes i tots.

Mireu la ruta:  https://es.wikiloc.com/rutas-mountain-bike/cornudella-de-montsant-ciclismo-de -montana-34052261

Sense Comentaris

Respondre