Convocatòria de les Estades Pirineus 2023 joves de 14 a 17 anys

Convocatòria de les Estades Pirineus 2023 joves de 14 a 17 anys

L’Àrea de Formació i ECAM convoca les Estades Pirineus 2023 d’alpinisme per a joves amb llicència federativa de 14 a 17 anys que es duran a terme del 2 al 8 de juliol al parc natural de l’Alt Pirineu (Pallars Sobirà).

Els objectius són:

  • Vetllar perquè no es produeixi cap lesió ni accident. Seguretat
  • Gaudir de l’alpinisme
  • Promoure la convivència i els valors de la muntanya
  • Compartir coneixements entre tècnics i participants

Estem segurs que tots els participants milloraran tant tècnicament com físicament.

Els joves i les joves que vulguin participar-hi han de ser membres d’una entitat excursionista i disposar de llicència federativa. Hi haurà un màxim de 12 places i les estades no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la mateixa modalitat, en primer lloc i en altres estades de la FEEC en segon.

Per a preinscriure’s s’haurà d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta per correu electrònic a estades@feec.cat i fer la inscripció en el gestor d’inscripcions que estarà a la pàgina web de la FEEC dins les Estades Pirineus.

Els i les joves interessats a participar-hi han de tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, així com disposar del material necessari.

 El termini de recepció de sol·licituds finalitzarà el dia 12 de juny de 2023.

Posteriorment, la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció mitjançant el gestor d’inscripcions. La taxa d’inscripció és de 390 €, cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments dins el lloc de trobada i el de tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les estades per videoconferència, la FEEC farà arribar l’enllaç de la reunió a tots els participants.

En aquesta reunió es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització, logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per

telèfon al 934 120 777 ext. 2.

www.feec.cat

Sense Comentaris

Respondre