Primer Premi literari 100 cims a Xavier Martorell

Primer Premi literari 100 cims a Xavier Martorell

Els concursos literari, fotogràfic i audiovisial de 100 cims ja tenen premiats en l’edició d’aquest 2023. Una obra literària de Xavier Martorell amb el cim de Sant Simplici al tarragonès, com a protagonista, una fotografia de Gerard Rusinyol a Cambre d’Ase a la Cerdanya i un vídeo d’Àngel Artigas al pic Occidental de Collroig han estat els guardonats amb els primers premis aquest any.

El primer premi rebra 350€ mes un lot de llibres i la publicació de l’obra a la revista VERTEX.

Literatura, en un cim que mira al mar

D’altra banda, el premi literari “100 Cims” crida a participar amb obres també relacionades amb els cims del llistat. Els relats poden descriure les impressions, vivències, sensacions o aventures que s’han experimentat en assolir un dels cims o la descripció literària de l’ascensió.

En el XIV premi literari es van presentar 15 treballs corresponents a 11 autors. El jurat el van formar: Fermí Azcona, Marta Farrà, Montse Ros i Constantí Torres, com a representants del Comitè dels “100 Cims”; Francesc Roma, Joan Escalé i Jordi Longàs, com a autors de llibres i guies relacionats amb l’excursionisme; i Joan Huertos i Antoni Ricart, com a representants de la Junta directiva de la FEEC.

El jurat va concedir el primer premi al treball “Quan encara no tenia nom”, del qual n’és autor Xavier Martorell i Boada (Centre Excursionista Tarragona) i que està relacionat amb el cim de Sant Simplici.

Enhorabona !!! al nostre soci i Premi Isard, Xavier Martorell i Boada. 

Sense Comentaris

Respondre