El 38è Festival més internacional viatjarà fins al Tibet

El 38è Festival més internacional viatjarà fins al Tibet

El Festival de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló, un dels més importants del món en el seu gènere, exhibeix i posa en competició cada any els millors films a nivell mundial sobre activitats relacionades amb la muntanya i la natura. L’ampli ventall de possibilitats temàtiques que ofereixen les bases del festival permet que durant els 10 dies d’exhibició es projectin documentals de diversos gèneres: d’expedicions, reportatges de natura, d’esports d’aventura, documentals ecològics, etc..
El ressò i consolidació del festival, permet concentrar en pocs dies les millors produccions de cada any de les empreses productores del sector: televisions i productores independents. A banda de la secció competitiva, que suposa la projecció d’uns 40 films per edició, el Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló inclou també altres apartats i activitats.
Destaquen les seccions no competitives, on el festival projecta un seguit de pel·lícules de diferent índole: pel·lícules convencionals, films relacionats amb el personatge convidat de cada edició, retrospectives d’autors destacats, etc.
A més de les pel·lícules, el festival també ofereix exposicions, un espai editorial, així com altres activitats i actes que estan lligats d’alguna forma amb el món de la muntanya.
Tot plegat fa del Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló l’única trobada de l’Estat d’aquestes característiques i una de les primeres del món, que reuneix any rere any milers d’espectadors.

Seguiu en streaming del 38è Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló a través d’Instagram Live, YouTube i Facebook Live.

Malgrat la Covid-19, tot l’equip estem compromesos en la celebració del Festival del 13 al 22 de novembre, seguint sempre les últimes indicacions sanitàries i adaptant-nos a tot el que pugui venir. El repte és inèdit, però hem fet un esforç de vuit mil metres.
Perquè creiem que la cultura és segura.

Hem incorporat nous canals en streaming perquè pugueu recuperar les millors conferències abans d’anar a dormir. Però us prometem que la qualitat de les pel·lícules i l’essència del Festival no ha canviat.

El País de les Neus serà l’epicentre d’aquesta edició que, malgrat la Covid-19, manté l’elevada inscripció de pel·lícules dels últims anys i bat el rècord en nombre de països participants. Una selecció d’entre 126 produccions es projectaran a Torelló i es disputaran la Flor de Neu d’Or del 38è Festival BBVA de Cinema de Muntanya.

L’organització treballa per celebrar el certamen del 13 al 22 de novembre amb totes
les garanties de seguretat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

El Tibet serà l’eix vertebrador de l’espectacle inaugural: un viatge a la Terra dels Déus a través del cinema i de quatre grans coneixedors d’aquesta regió, amb tants racons i tradicions per descobrir. Per primera vegada, l’acte d’obertura i la resta d’activitats paral·leles es podran seguir en streaming a través dels nostres perfils d’Instagram, YouTube i Facebook. Així, no caldrà calçar-se les botes de muntanya per anar al cinema. Ja pots triar i remenar quina creus que serà la millor sessió visitant la nostra pàgina web, consultant la programació i comprant la teva entrada*.

El repte és inèdit, però hem fet un esforç de vuit mil metres.

Perquè creiem que la cultura és segura.

© Festival de Cinema de Muntanya de Torelló

Contacte_

info@torellomountainfilm.cat
93 850 43 21

 

Sense Comentaris

Respondre