El Centre Excursionista Tarragona, està de dol

El Centre Excursionista Tarragona, està de dol

Ens ha deixat un soci, un amic, una bona persona, un pou de coneixença muntanyenca el Josep Pere Escarré, seixanta-quatre anys. Recordeu el nostre calendari d’enguany, allà hi surt, estava fent una gran aventura per l’Himàlaia amb bons amics i nosaltres ho vàrem voler recordar durant tot aquest any 2020, amb el nostre calendari.

Avui ens hem llevat amb una trista notícia, un soci de la nostra entitat, amb més de trenta-quatre anys d’antiguitat, un home que estimava de debò la muntanya i en totes les seves vessants, a l’hivern amb la neu i l’intens fred o l’estiu i les llargues travessies, amb la casa a l’esquena i dormint en una enfosquida balma o una cova, són moltes les sensacions molt sovint amb la solitud d’aquells que es volen trobar a si mateixos i alhora sentir amb força la natura, els arbres moguts pels vents, els núvols passant per qualsevol cim on sembla que puguis volar, sentint l’escalfor i l’atracció de les pedres que formen una rere l’altra les muntanyes d’arreu, ho sentim amb intensitat és una pèrdua irreparable i volem acompanyar a la gent que ell estimava en el seu dol.

Però no us preocupeu ara estarà ajudant a algun caminant que ha arribat al cel amb els peus ben fotuts o algun os malmès i l’agafarà i farà una de les seves cures i farà que pugui seguir el seu camí, per poder arribar on toqui, on vulgui. Estarà ajudant a tothom amb el seu caràcter afable, traspuant tranquil·litat i alhora sense pausa, cal arribar al cim, a la fita, a la meta proposada, caram Escarré, et trobarem a faltar, te n’has anat massa aviat, calia encara viure i reviure algunes aventures més. Et recordarem amb força, que es com no morir ¡¡¡

 

Sense Comentaris

Respondre