La FEEC suma esforços amb el CREAF per a protegir els boscos

La FEEC suma esforços amb el CREAF per a protegir els boscos

Aquest 2023 la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya se suma al projecte d’Alerta Forestal engegat des del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF). Des d’aquesta primavera, les persones amants de la natura i de l’excursionisme esdevenen claus per aquest projecte del CREAF que fa anys que segueix la salut dels boscs catalans amb l’ajuda de la ciutadania.

Volem col·laborar per seguir preservant el nostre terreny de joc !!

Gràcies a aquesta nova col·laboració el CREAF i la FEEC tenen previst constituir grups de treball per elaborar activitats, materials o publicacions. També es vol cooperar a nivell tècnic i oferir-se assessorament mutu, en l’àmbit propi de les dues entitats així com realitzar tallers, jornades o seminaris de forma conjunta. En aquest sentit, aquesta col·laboració s’ha encetat aquesta primavera amb un taller conjunt entre Alerta Forestal i la FEEC a la Casa de l’Aigua (Barcelona), que va cobrir totes les places disponibles.

Per part de la FEEC, l’interès comú rau en el fet de poder col·laborar i oferir als seus membres la possibilitat de fer participar en accions que ajudin a preservar la natura durant les seves estades a la muntanya. “Ens interessa poder col·laborar amb el CREAF per a continuar treballant per protegir i conèixer el nostre terreny de joc. La FEEC té una aposta convençuda per la protecció del medi ambient i pel coneixement”, afirma Gil Erra, cap de l’Àrea de Natura de la FEEC.

“Comptar amb la FEEC ens assegura molts ulls al bosc gràcies al vessant excursionista dels membres de la FEEC. Així mateix, com que molts d’ells i elles són amants de la natura les fa sensibles i compromeses a col·laborar per tenir cura dels boscos. Estem molt il·lusionades amb els fruits que pot donar aquesta col·laboració en un any complicat per les masses forestals” ha assegurat Mireia Banqué, coordinadora d’Alerta Forestal al CREAF.

Sense Comentaris

Respondre