Més de 400 persones participen al 54è dia del Camí de Muntanya de la IV vegueria

Més de 400 persones participen al 54è dia del Camí de Muntanya de la IV vegueria

Ermita de Sant Blai, on es varen fer els parlaments.

L’entorn natural de Tivissa (Ribera d’Ebre) ha estat l’indret on s’ha celebrat el 54è dia del camí de muntanya de la IV vegueria. L’acte ha estat organitzat el 18 de novembre per l’Associació Esportiva Extrem Team de Tivissaque s’ha encarregat de fer diferents propostes perquè tothom pogués visitar l’ermita de Sant Blai, on es va poder veure la placa commemorativa del primer marcatge del GR. Cal recordar que Tivissa té el privilegi de ser el bressol dels Senders de Gran Recorregut de la Peninsula Ibèrica. El primer tram senyalitzat es va fer el 2 de març de l’any 1975 ,seguint el camí de la romeria que uneix el poble de Tivissa i l’ermita de Sant Blai.

En total es van oferir tres alternatives: una de molt fàcil que retornava directe al poble, una d’intermitja que va pujar fins la Llena seguint una pista forestal, i l’opció llarga, on es va passar per un sender restaurat (la drecera dels carboners) pujant al cim de la Tossa, i fent un descens pel camí recuperat de la Fena, obert per aquesta ocasió.

Com en les darreres edicions del Camí de Muntanya, l’organització va oferir un esmorzar lleuger a l’arribada, un avituallament líquid durant l’esmorzar de motxilla que es va fer a Sant Blai, i un vermut-dinar a l’arribada consistent en una fideuà per a tots els inscrits.

Josep Casanovas, vicepresident de la FEEC i el president Extrem Team Tivissa

Més de 400 persones van participar d’aquest dia on el vicepresident de la FEEC, Josep Casanovas, va tenir un emotiu record per Lluís Simó i Enric Puig en un lloc tant simbòlic com Sant Blai. Casanovas va avançar també que en el pròxim Catalonia Trek Festival que organitza la FEEC de cara al 2020, Sant Blai serà un punt de partida i es convertirà en punt central de l’esdeveniment d’àmbit europeu.

Sense Comentaris

Respondre