Nou Aforament del Rocòdrom (Durant 15 dies)

Nou Aforament del Rocòdrom (Durant 15 dies)

A causa del rebrot sofert a Catalunya per la infecció de Covid-19 a la població, la Generalitat de Catalunya i especialment Presidència i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física han tramitat una sèrie de decrets i recomanacions al món de l’esport en general, les Federacions s’han afanyat a informar i recomanar a les diferents entitats.

A través d’aquestes normes i després de valorar la informació per part de la Junta Directiva de la nostra entitat, ens veiem en la situació forçada d’haver de reduir l’aforament del Rocòdrom al 50%, a només tres persones en cada franja horària i amb cita prèvia a través de l’aplicació instal·lada pel Centre Excursionista Tarragona i que ja vàrem informar a través del protocol covid-19 pel rocòdrom.

Aquest aforament de tres persones serà hàbil a partir del dissabte dia 17 d’octubre de 2020 i en principi durarà quinze dies.

És important seguir escrupolosament els protocols tant de funcionament general del Rocòdrom així com el de Covid-19, ja que és la manera de tenir traçabilitat de les persones que esteu entrenat en un mateix moment, penseu que si una de les persones que entreni té el virus i parla fort, no es fica mascareta i no manté les distàncies de seguretat, el més probable és que el pugueu portar vosaltres. Seria molt convenient saber qui estava en aquell moment i fer un seguiment a les persones afectades i confinar-les, els preceptius 10 o 14 dies per evitar propagar més aquest “mal bitxo”.


Normes i protocols interns:
NormesUsRocodrom ; ProtocolCovidRocodrom


També tenim el perill cert que si en les nostres instal·lacions, apareix un brot d’aquesta infecció, ens tancaran el rocòdrom i el local sencer, teniu molta cura féu servir les mascaretes, les distancies i netegeu-vos les mans sovint, bé sigui amb el gel hidroalcohòlic o amb sabó i aigua, mantingueu les vostres coses allunyades, etc.

I sobretot compliu i feu complir les normes de funcionament, en especial l’aforament, només així podrem mantenir el rocòdrom en funcionament i poder gaudir d’ell.

Sentim haver de prendre aquestes decisions i desitgem que només siguin els pròxims quinze dies i puguem tornar al ja reduït aforament de 6 persones.

Sense Comentaris

Respondre