OBRIM EL LOCAL SOCIAL DIMARTS I DIJOUS DE 19 A 21H

OBRIM EL LOCAL SOCIAL DIMARTS I DIJOUS DE 19 A 21H

Poc a poc, tornem a obrir el local del Centre Excursionista Tarragona i ens ficarem al dia de normatives i protocols un es el que hem de complir totes i tots quant vinguin al Local per qualsevol qüestió es tracta de complir unes poques normes per no infectar-nos ni propagar aquets “bitxo dolent” que es el virus Covid-19.

Estem treballant amb els protocols i forma de funcionament de dos qüestions vitals el Rocòdrom, l’escalada el cor que sempre batega amb força i don vida, empenta i joventut a aquesta  entitat excursionista i els refugis, molt especialment el Refugi Montsant d’Albarca que es la joia del nostre centre, hi ha molt poques entitats excursionistes que gestionin Refugis i totes elles son entitats plenes de historia amb  importants fets organitzatius i esportius, no volem ser menys.

Tenim molta feina per davant però comptem amb tots vosaltres, amb tots nosaltres per tornar a gaudir de la natura, de la muntanya…..però amb seguretat, incloent les possibilitats d’infeccions.

Aneu mirant la web https://www.centreexcursionistatarragona.com l’hem modificat un xic separant els articles del Bloc, de les Noticies (Taulo d’Anuncis). Aneu llegint les novetats i com no les Sortides i Cursos. I sobretot subscriviu-sé a la web, rebreu les notificacions de qualsevol novetat publicada al vostre correu electrònic.

Ànims, salut i muntanya

Sense Comentaris

Respondre